FRAMSIDANOM OSSTJÄNSTERLÄNKARTA KONTAKT
Riksdagsledamöterna Miina Sillanpää och Santeri Nuorteva   |   Brandkårshusets sal 1907
Skolbarn på Braheplan   |   Maj 1930.
Isakson   |   Flaggbärare under flera förstamajtåg. Helsingfors.
             
 

OM OSS.

 

TJÄNSTER.

 

MINNESKUNSKAP.

 
  VI är Finlands äldsta folkrörelsearkiv. Vi samlar och arkiverar material som handlar om arbetarnas verksamhet. Hos oss hittar du unika samlingar med dokument, affischer, fotografier, videor och ljudinspelningar. Vi kompletterar också gärna vårt arkiv med nya organisations- och personarkiv.

LÄS MER
  Genom våra arkivskatter får du kontakt med historien och människor från det förflutna. Arkiven representerar förutom arbetarrörelsens organisationer ett brett spektra av andra organisationers och finländska personers historia. Vi hjälper och handleder dig gärna när du söker efter information.

LÄS MER
  Työväen Muistitietotoimikunta i anslutning till vårt arkiv samlar och lagrar minnen och berättelser, samt fungerar som intervjuare. Hågkomsterna och intervjuerna i samlingen erbjuder en möjlighet att studera enskilda människors världsbild: hur arbetstagaren har upplevt arbetargemenskapen.LÄS MER
  

SÖKTJÄNST.

 

BILDER.

 
  En söktjänst där du kan hitta en omfattande samling föremål och bilder som skildrar den finländska arbetsmarknadens historia.

Arjenhistoria.fi
  Våra fotosamlingen omfattar nästan en miljon bilder. De äldsta bilderna är från sekelskiftet 1800-1900-talet. En del av samlingen är digitaliserad...

LÄS MER
 
         
 
 

VÅRA SAMARBETSPARTNER.

> Arjenhistoria
> Työväenliikkeen kirjasto
> Werstas

 

BESÖK OSS.

Vi finns till för dig. Närmare kontaktuppgifter hittar du här.
[ Kontaktuppgifter ]

 

GENVÄGAR.

Prislista
Hänvisningar

 

  Finland UK © 2012 Arbetararkivet | Sörnäs strandväg 25, 2 vån, 00500 Helsingfors | telefon: 09-7743 110 | info@tyark.fi