Arkiston aukioloajat
ma, ke, pe 10.00-16.00;
ti, to 10.00-19.00.
Aineistojen tilaukset kello 14.00 mennessä.
Työväen Arkisto on siirtymässä käyttämään uutta järjestelmää. Samanaikaisesti olemme uusimassa web-sivujamme. Kaikissa nettipalveluissamme on siirtymäajan aikana katkoksia.


Pöytäkirjoja netissä
SDP:n, naisliittojen ja nuorisoliittojen painettuja pöytäkirjoja on luettavissa Internetissä. Myös ammatillisten keskusjärjestöjen edustajakokouspöytäkirjat ovat netissä: SAJ 1907, SAJ 1960, SAK


Asiakaspalvelu
info@tyark.fi
puhelin: 09-7743 110
Sörnäisten rantatie 25 ,2. kerros, 00500 Helsinki
Googlen näkymäVerkkoportaali Arjenhistoria on avattu helmikuun alussa internetissä. Palvelu on väylä suomalaisen työelämän, tieteen, tekniikan ja sosiaalihistorian kokoelmiin. Suurin osa aineistosta ei ole ollut aikaisemmin saatavilla verkossa. Palvelun taustalla on yhteensä kuuden museon ja kahden arkiston yhteinen kokoelmatietokanta. Yhteenliittymään kuuluvat Työväenmuseo Werstas, Tekniikan museo, Sähkömuseo Elektra, Helsingin yliopistomuseo, Suomen siirtolaisuusmuseo, Kultamuseo sekä Työväen Arkisto ja Kansan Arkisto.

Unohtumaton loma, muistietokeruun esittely:

Työväen muistitietotoimikunnan toteutti 2010-2011 loma-aiheisen muistitietokeruun Unohtumaton loma. Tässä esittely ja tulokset:
Lomakeruuesite
Kuvaus keräyksestä ja palkitut
Voittajakirjoitus
Toiseksi tullut