ASIAKASPALVELU KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA

Työväen Arkisto avaa ovensa ma 1.6. alkaen asiakkaille.

Pyrimme palvelemaan yhä ensisijassa sähköisesti tai muutoin etänä, jos vain mahdollista. Nykyisissä poikkeusoloissa tarjoamme veloituksetta pieniä digitointitöitä ja selvityksiä, joista normaalisti veloitettaisiin palvelumaksu.

Aineistoja koskevat tiedustelut sekä aineiston saatavuuteen ja mahdollisiin tutkimuslupiin liittyvät kyselyt kannattaa hoitaa sähköpostilla tai puhelimitse.

Aineistoluovuksista tulee olla etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voimme ottaa tutkijasaliimme vain 4 asiakasta kerrallaan. Sen vuoksi pyrkikää ilmoittamaan käynnistänne ja sen ajankohdasta ennalta sähköpostitse tai puhelimella. Jos teette aineistotilauksen sähköisesti arkistojärjestelmässämme, niin ilmoittakaa lisätieto-kentässä, milloin olette tulossa tutkimaan.

Aineistotilaukset tulee tehdä ennalta sähköisen arkistojärjestelmämme välityksellä, sähköpostilla tai puhelimitse. Näin voimme noutaa aineiston valmiiksi tutkijasaliin ennen käyntiänne. Tilaus tulisi tehdä viimeistään käyntiä edeltävänä arkipäivänä.

Arkistoon saa tulla ainoastaan terveenä. Yli 70-vuotiaille ja muille riskiryhmiin kuuluville emme suosittele arkistossa käyntiä. Ryhmäkäyntejä emme ota vastaan.

Asiakkaiden on arkistolle tullessa pestävä ja desinfioitava kätensä ennen kaikkea asioimista. Muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan on pidettävä kahden metrin turvaväli.

Mahdollisista muutoksista palveluihin tiedotetaan kotisivuillamme ja Facebookissa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot
puhelin: 040-455 6972
sähköposti: info@tyark.fi